Rin​g: ​41 43 39 47

​Send en e-mail her

Privatrengøring

Hos Polar Rengøring tilbyder vi rengøring i alle afstøbninger til private.

Har du en travl hverdag og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent?

I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med rengøringen, så du kan bruge din tid på noget sjovere. Vores arbejdsområder spænder bredt og det betyder, at vi kan hjælpe med rengøring af alle tænkelige områder i hjemmet. Det indebærer blandt andet hjælp til vinduespudsning, støvsugning, gulvvask og skiftning af sengetøj. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en specifik opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp en enkelt gang, eksempelvis i forbindelse med flytning, eller en fast ugentlig dag? Uanset dit behov kan vi skræddersy en løsning, der tilgodeser dine ønsker.

Stærk konkurrencedygtig på prisen

Prisen på rengøring for private afhænger af rengøringsopgavens omfang og hyppighed, men uanset hvad, lover vi hos Polar Rengøring at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser.

Er du interesseret i at få professionel privat rengøring til en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at komme ud til dig og derudfra udarbejde en specifik pris på netop din opgave.

Vi ser frem til at hjælpe dig til et rent hjem.​

Kontakt Polar Rengøring
​og modtag et godt tilbud​

Skal vores professionelle rengøringsfirma komme ud til dig og gøre rent, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi står altid klar med et højt serviceniveau, miljøvenlige rengøringsmidler og et godt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 41 43 39 47 eller send en e-mail til ssl@polarrengoering.dk, så vender vi tilbage inden for 24 timer og laver en passende aftale med dig

Få dit tilbud lige her​

Beskriv kort din rengøringsopgave samt dine kontaktinformationer.​ Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Kundetype *

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Polar Rengøring

Reginehøjvej 33, 4. th, 8200 Aarhus N.

CVR: 41054255

Polar Rengøring er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøringsservice til private og erhverv.

Vi kan med vores 30 års erfaring i bagagen, sikre dig et resultat helt i top - hver gang!

Ring eller skriv til os

Hvis du ønsker at vide mere om vores service og ydelser inden for rengøring, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring, så kontakt os gerne.

Ring på telefon​ ↴

Åbningstider: Vi kommer når det passer dig!