Rin​g: ​41 43 39 47

​Send en e-mail her

Om Polar Rengøring – rengøringsløsninger for private og erhverv

Hos Polar Rengøring finder du et erfarent og alsidigt rengøringsfirma for både privatpersoner og erhverv i Aarhus og omegn. 

Vi løser mange forskelligartede rengøringsopgaver for vores kunder lige fra daglig rengøring i private hjem til butiks- og håndværkerrengøring.

Vores opgaver bliver udelukkende udført af professionelle og erfarne medarbejdere, og vi sørger altid selv for at medbringe alle de nødvendige remedier.

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor rengøringsbranchen, hvoraf vi i de 15 af årene har arbejdet meget med hotelrengøring og erhvervsrengøring.

Denne erfaring har vi bl.a. fra stillingen som oldfrue / rengøringsleder på et hotel samt fra vores baggrund som driftsleder, driftschef og kundechef.

Vi har et stort fokus på at have en god og tæt kontakt med vores kunder, og de kompetencer, vi har tilegnet os som kundechef, sikrer, at vi ved, hvad der er god service, og hvordan vores kunder skal behandles. 

Vi er gode til mennesker, og det er vigtigt for os at give alle vores kunder en god oplevelse, når de benytter sig af vores rengøringsfirma.

Vi holder et fysisk møde inden opstart

I forbindelse med nye opgaver starter vi altid med at afholde et fysisk møde, inden samarbejdet går i gang, så vi kan mærke kemien efter og afstemme forventninger og ønsker til rengøringsløsningen. På den måde sikrer vi, at du får den helt rette løsning, der matcher dine behov, ligesom vi indleder vores samarbejde med at få sat ansigt på hinanden.

Kontakt os og hør mere om vores virksomhed og kompetencer

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 41 43 39 47 eller e-mail ssl@polarrengoering.dk for at høre mere om vores virksomhed og kompetencer eller for at aftale et uforpligtende og indledende møde. 

Kontakt Polar Rengøring
​og modtag et godt tilbud​

Skal vores professionelle rengøringsfirma komme ud til dig og gøre rent, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi står altid klar med et højt serviceniveau, miljøvenlige rengøringsmidler og et godt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 41 43 39 47 eller send en e-mail til ssl@polarrengoering.dk, så vender vi tilbage inden for 24 timer og laver en passende aftale med dig

Få dit tilbud lige her​

Beskriv kort din rengøringsopgave samt dine kontaktinformationer.​ Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Kundetype *

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Polar Rengøring

Reginehøjvej 33, 4. th, 8200 Aarhus N.

CVR: 41054255

Polar Rengøring er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøringsservice til private og erhverv.

Vi kan med vores 30 års erfaring i bagagen, sikre dig et resultat helt i top - hver gang!

Ring eller skriv til os

Hvis du ønsker at vide mere om vores service og ydelser inden for rengøring, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring, så kontakt os gerne.

Ring på telefon​ ↴

Åbningstider: Vi kommer når det passer dig!