Rin​g: ​41 43 39 47

​Send en e-mail her

Kontorrengøring og andre former for erhvervsrengøring tilbydes

Har du brug for professionel erhvervsrengøring til din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Polar Rengøring sørger vi for, at din virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Vi tilbyder grundig kontorrengøring og andre former for erhvervsrengøring alt afhængigt af, hvilken rengøringsløsning der er behov for i lige netop din virksomhed.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i hele Aarhus og omegn

Vi tilbyder vores rengøring til erhverv til virksomheder i vores eget lokalområde omkring Aarhus og omegn. Det kan for eksempel være i:

  • Risskov
  • Viby
  • Højbjerg
  • Brabrand
  • Tranbjerg
  • Trige
  • Sabro
  • Lystrup
  • Skødstrup

​​

Vi tilrettelægger en rengøringsplan efter dine behov

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor vores fag, og vi ved således, hvor vigtigt det er at tilrettelægge en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til de forskellige områders vekslende behov for kontorrengøring. Vi sørger for at have en tæt kontakt med dig under hele vores samarbejde, således at du og din virksomhed får de rengøringsløsninger, der passer bedst ud fra behovet.

Med en effektiv rengøringsservice sikrer vi et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som for eksempel støvallergi og hovedpine er minimal.

Vi benytter os af de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, suger og fjerner snavs, pletter og lugt fra alle overflader.

 

Kontakt os og indhent en pris på kontorrengøring

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på rengøring af kontor og andre virksomhedslokaler, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på en rengøringsaftale, der matcher dine ønsker og behov.

Vi har som sagt mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, hvilket har givet os både erfaringen og kompetencerne til at udføre lige netop den rengøringsservice, der er behov for i den enkelte virksomhed. Vi dækker hele Aarhus og omegn, og vi står naturligvis også klar til at komme forbi din virksomhed til en snak med dig omkring dine ønsker og behov til en fast rengøringsaftale.

Kontakt Polar Rengøring
​og modtag et godt tilbud​

Skal vores professionelle rengøringsfirma komme ud til dig og gøre rent, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi står altid klar med et højt serviceniveau, miljøvenlige rengøringsmidler og et godt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 41 43 39 47 eller send en e-mail til ssl@polarrengoering.dk, så vender vi tilbage inden for 24 timer og laver en passende aftale med dig

Få dit tilbud lige her​

Beskriv kort din rengøringsopgave samt dine kontaktinformationer.​ Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Kundetype *

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Polar Rengøring

Reginehøjvej 33, 4. th, 8200 Aarhus N.

CVR: 41054255

Polar Rengøring er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøringsservice til private og erhverv.

Vi kan med vores 30 års erfaring i bagagen, sikre dig et resultat helt i top - hver gang!

Ring eller skriv til os

Hvis du ønsker at vide mere om vores service og ydelser inden for rengøring, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring, så kontakt os gerne.

Ring på telefon​ ↴

Åbningstider: Vi kommer når det passer dig!